Vendégkönyv

Dátum: 2015.11.30

Feladó: dknyAgi

Tárgy: -

Szia! Szeretnék magyarból emelt szinten érettségizni, viszont a tanárunkkal nem sokat haladunk. Neki álltam egyedül a legelejétől átvenni. Nagyon jónak ígérkezik az oldalad. De valóban elég ha ezeket kijegyzetelem és hozzá elolvasom a tankönyvet, illetve szöveggyűjteményt? (Mohácsy féle)

Dátum: 2015.12.03

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:-

Szia, ez már egy kijegyzetelt jegyzet :) persze ha úgy érzed jobban meg tudod tanulni ha még tovább kijegyzeteled, akkor csináld csak úgy, de szerintem az anyag az oldalon eléggé tömörítve van. A tankönyveket is ugye érdemes elolvasni, a Mohácsy félét sajnos nem ismerem.
Én is magamtól tanultam meg az elejétől, megfelelő időráfordítással meg lehet csinálni.

Dátum: 2015.12.05

Feladó: dknyAgi

Tárgy: Re:Re:-

Úgy értettem, hogy amit kijegyzeteltél azt kiírnám, és azt tanulgatnám, meg hozzá a tankönyvet. :)

Dátum: 2015.06.16

Feladó: Luca

Tárgy: szóbeli

Köszönöm az oldalt. Sok-sok segítséget nyújtott az elmúlt hónapokban. Max pontos szóbelivel együtt szép ötös lesz majd a bizimben. :-) . Akik jövőre emelteznek pár gondolat: én kijegyzeteltem mindent a füzetbe innen, egy másikba pedig a tankönyvből. A vázlat olvasása szerintem jegyzeteléssel bőven elég. A kötelezőkket voltak problémák, nem tudtam befelyezni mindent...de aki elkezdi időben, annak gondja nem igen lesz :-)

Dátum: 2015.06.03

Feladó: Kitti

Tárgy: Szóbeli előtti izgalom....

Sziasztok! Azt már tudom, hogy a szóbeli tétel mellett van valami feladat, amit a válaszba be kell építeni! Kérlek segítsetek milyen típusú feladatra kell gondolni, és ez érinti a nyelvtan szóbelit is! Köszönöm

Dátum: 2015.06.03

Feladó: Papi

Tárgy: Re:Szóbeli előtti izgalom....

A feladat általában a kihúzott tételedhez kapcsolódik. Gyakorlatig minden lehet, kiszámíthatatlan sajnos! Van irodalom és nyelvtan gyakorlat is.

Dátum: 2015.06.04

Feladó: Kitti

Tárgy: Re:Re:Szóbeli előtti izgalom....

Köszi a választ, bár ettől tényleg nem lettem okosabb :) Elképzelni sem tudom, hogy a mostani nyelvtan tételekhez kapcsolódóan milyen feladatot adhatnak.....nagyon remélem, hogy az irodalomnál nem egy kiragadott verset kell elemezni....ha igen akkor bajban leszek....

Dátum: 2015.06.05

Feladó: Luca

Tárgy: Re:Re:Re:Szóbeli előtti izgalom....

Nyelvtanból szótárakhoz pl 4 szócikk volt megadva, meg kellett mondani, melyik szótárhoz illik

Dátum: 2015.06.05

Feladó: Luca

Tárgy: Re:Szóbeli előtti izgalom....

Kosztolányinál a narrátorral illetve azzal kapcsolatban volt a kérdés, hogy milyen "regény". De nagy izgalmamban mára el is felejtettem pontosan..a lényeg, hogy a tételes könyvben lévő dolgok tökéletes megoldást biztosítottak.

Dátum: 2015.06.02

Feladó: Papi

Tárgy: "A lehetetlen csupán egy szó"

Sziasztok! :)
Örülök, hogy újra írhatok nektek, remélem minél többen fogjátok ezt elolvasni főleg olyanokra gondolok akik jövőre vagy később fognak emelt szinten érettségizni magyarból! Történt 2015. februárjában, hogy megtudtam kell egy emelt szintű érettségi ahhoz, hogy felvegyenek oda ahová szeretnék menni. Nem is ez a lényeg hanem, hogy ahová menni szeretnék nem fogadják el az emelt szintű testnevelés érettségit így hirtelen kellett döntenem és 4-es magyar tudásommal beikszeltem az EMELT szintű magyar érettségit! Na már most én 3 hónap alatt annyit fejlődtem és gyakoroltam, hogy képes voltam egy 45% 4-es írásbelire!!! Most készülök a szóbelire de azért írtam, hogy tudjátok a LEHETETLEN nem létezik! :) Mindenkinek sok sikert!

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Új hozzászólás hozzáadása