Vendégkönyv

Dátum: 2012.12.13

Feladó: Stefi

Tárgy: Köszönöm!

Elég elveszett voltam az emelt magyar szintű érettségit illetően, de valahogy a jegyzeteid és tételeid segítségével látom a fényt az alagút végén! Szóval, köszönöm !! :)

Dátum: 2012.11.24

Feladó: Főnix

Tárgy: kérdés

Nagyon köszönöm, jó az oldal, jók a tételek. Érdekel a könyv amiből készülsz. miért ajánlod? mert nekem Mohácsy Károly Színes irodalom könyve van meg. Érdemes beszerezni Pethőné Nagy Csilla könyvét is mellé?

Dátum: 2012.12.04

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:kérdés

Kedves Főnix!
A Színes irodalom című könyv talán még jobb, mint amit én ajánlok, szépen összefoglalja a témákat, és a képekkel és "színességével" még könnyebb megjegyezni az anyagot. Nem érdemes mellé még a Pethőnét is megvenni, csak fölösleges pénzkidobás lenne :)
Azért Pethőné könyvét ajánlom, mert én abból készültem az érettségire és azt ismerem, felépítésében logikus és szépen kiemeli például vastagon szedve a fontos adatokat, tényeket, viszont nagy hátránya a Színes irodalom című könyvvel szemben az, hogy nagyon száraz szövegeket tartalmaz és nincsen benne sok kép. Tehát talán még jobb könyvet találtál, mint amiből én készültem fel anno :) Az oldalon található vázlatokat a Pethőné könyvből írtam, hasonlítsd össze a tankönyveddel, én nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy eltéréseket tartalmazna. Sok sikert a felkészüléshez, és bátran írj ide vagy emailre, ha bármilyen más kérdés felmerülne :) Emailben tudok plusz anyagot is küldeni, ha érdekel. Üdv, Csinszka

Dátum: 2012.10.03

Feladó: Baki A.

Tárgy: Köszönet

Nagyon köszönöm az összes emelt magyaros nevében!! :)

Dátum: 2012.11.01

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:Köszönet

Igazán nincs mit :)

Dátum: 2012.10.02

Feladó: Mészáros D.

Tárgy: Segítség

Hatalmas segítség, hogy kivannak dolgozva a dolgok! Köszönöm.

Dátum: 2012.11.01

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:Segítség

Nagyon szívesen :))

<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Új hozzászólás hozzáadása