Vendégkönyv

Dátum: 2016.01.11

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:Fekete

Szia, sajnos nem tudok rajta változtatni semmit, mert elfelejtettem a jelszót és az email címet is, amivel csináltam (4 éve hoztam létre a blogot).
Bocsi

Dátum: 2016.02.11

Feladó: Nóri

Tárgy: Re:Fekete

Szia, engem is zavart, de kaptam egy tanácsot. Másold ki, illeszd be jegyzettömbbe majd onnan wordbe és kész is.

Dátum: 2015.12.27

Feladó: Kitti

Tárgy: kételkedés

Hello!:) Először is örülök, hogy létezik ez a blog, érzem, hogy nagy hasznomra fog válni.
Azzal a kérdéssel jöttem, hogy nem tudom be merjem e vállalni az emeltet. Nagyom szeretem a tantárgyat és nem tagadom, elég jól is megy. Viszont sok rosszat hallottam, félek, hogy nem fog menni. Tényleg olyan borzasztó nehéz, mint ahogy írják? Milyen korán kezdjem el a felkészülést? Vannak esetleg olvasmányok, amik visszatérően benne vannak az feladatsorokban? Melyek azok és azokon kívűl mit ajánlasz első sorban? (Bocsi a hibákért és a lehagyott ékezetekért telefonnal írok) Előre is köszönöm a választ :)

Dátum: 2016.01.11

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:kételkedés

Szia! Szerintem nem nagy tragédia az emelt magyar érettségi. Az, hogy mennyi idő kell a felkészülésre, egyéntől függ. Én kb. 3 hónapot készültem rá. A visszatérő olvasmányokat úgy tudod megnézni, ha letöltöd az összes eddigi érettségi feladatsort (sajnos fejből nem tudom, mert 4 éve érettségiztem :)), így a feladattípusokat is meg tudod ismerni.

Dátum: 2015.11.30

Feladó: dknyAgi

Tárgy: -

Szia! Szeretnék magyarból emelt szinten érettségizni, viszont a tanárunkkal nem sokat haladunk. Neki álltam egyedül a legelejétől átvenni. Nagyon jónak ígérkezik az oldalad. De valóban elég ha ezeket kijegyzetelem és hozzá elolvasom a tankönyvet, illetve szöveggyűjteményt? (Mohácsy féle)

Dátum: 2015.12.03

Feladó: Csinszka

Tárgy: Re:-

Szia, ez már egy kijegyzetelt jegyzet :) persze ha úgy érzed jobban meg tudod tanulni ha még tovább kijegyzeteled, akkor csináld csak úgy, de szerintem az anyag az oldalon eléggé tömörítve van. A tankönyveket is ugye érdemes elolvasni, a Mohácsy félét sajnos nem ismerem.
Én is magamtól tanultam meg az elejétől, megfelelő időráfordítással meg lehet csinálni.

Dátum: 2015.12.05

Feladó: dknyAgi

Tárgy: Re:Re:-

Úgy értettem, hogy amit kijegyzeteltél azt kiírnám, és azt tanulgatnám, meg hozzá a tankönyvet. :)

Dátum: 2015.06.16

Feladó: Luca

Tárgy: szóbeli

Köszönöm az oldalt. Sok-sok segítséget nyújtott az elmúlt hónapokban. Max pontos szóbelivel együtt szép ötös lesz majd a bizimben. :-) . Akik jövőre emelteznek pár gondolat: én kijegyzeteltem mindent a füzetbe innen, egy másikba pedig a tankönyvből. A vázlat olvasása szerintem jegyzeteléssel bőven elég. A kötelezőkket voltak problémák, nem tudtam befelyezni mindent...de aki elkezdi időben, annak gondja nem igen lesz :-)

Dátum: 2015.06.03

Feladó: Kitti

Tárgy: Szóbeli előtti izgalom....

Sziasztok! Azt már tudom, hogy a szóbeli tétel mellett van valami feladat, amit a válaszba be kell építeni! Kérlek segítsetek milyen típusú feladatra kell gondolni, és ez érinti a nyelvtan szóbelit is! Köszönöm

Dátum: 2015.06.03

Feladó: Papi

Tárgy: Re:Szóbeli előtti izgalom....

A feladat általában a kihúzott tételedhez kapcsolódik. Gyakorlatig minden lehet, kiszámíthatatlan sajnos! Van irodalom és nyelvtan gyakorlat is.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Új hozzászólás hozzáadása